Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat de website beter werkt, voor o.a. webstatistieken, gebruiker sesies te regelen en zoekmachine slugs te kunnen wijzigen. Door de site verder te bezoeken, gaat u akkoord met dit gebruik. Lees Meer X
0 item(s) € 0,00
Er zijn nog geen producten geselecteerd
Login

Dranken verzenden en retourneren

Onze verzendkosten zijn volgens de tarieven van DHL.

Bezorging binnen Nederland
Kies voor bezorging aan huis of afhalen bij een DHL afhaalpunt. Bij het bestellen van uw produkt kunt u kiezen om uw pakket af te halen bij een Parcelshop afhaalpunt van DHL of laten thuisbezorgen. Op basis van de postcode die u heeft ingevoerd, worden er een aantal afleverpunten getoond bij u in de buurt. Na het invoeren van uw adresgegevens zult u een mail ontvangen met het track en tray nummer.

Leverdagen binnen Nederland
Sommige artikelen hebben een langere levertijd. Wij versturen uw bestelling tussen 1-3 dagen mits de producten op voorraad zijn. Is de levertijd van uw bestelling langer dan 3 werkdag dan stellen wij u hier tijdig van op de hoogte.

Retour zenden goederen
Aan het retour sturen van goederen zijn enkele voorwaarden verbonden:
1. Producten zijn in originele staat en ongeopend.
2. Producten zijn verpakt in hun originele verpakking.

De kosten voor het retour zenden van goederen zijn voor rekening van de klant tenzij het een fout betreft van de Biergrossier zoals bijvoorbeeld verkeerd geleverde producten of producten die niet in foutloze staat verkeren. Het retour sturen van bestellingen is altijd voor risico van de klant. De Biergrossier is niet aansprakelijk voor beschadigingen aan of zoekraken van retour gestuurde producten. Denk er altijd aan een track and trace code te vragen bij het DHL Parcelshop als u een pakket retour zendt.

Wilt u een bestelling retour zenden?
Het retourneren van uw bestelling is mogelijk binnen 2 weken na levering. Stuur dan eerst een email aan info@biergrossier.nl met daarin de reden van retour zenden en een foto van de producten indien het een retourzending betreft in verband met beschadigingen of breuk. Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, controleren wij deze en ontvangt u van ons een bevestiging. Wij streven ernaar om binnen 14 werkdagen het aankoopbedrag terug te storten.

Het retour adres:
De Biergrossier
Roggeveldstraat 14
6241 CW Bunde

©2024 Biergrossier | info@biergrossier.nl | Privacy policy | realisatie: dackus.it
Ik ben Jonger dan 18 jaar Ik ben Ouder dan 18 jaar
De Biergrossier
Een aangename kennismaking

Telefoon: +31 43 364 53 65<
E-mail: info@biergrossier.nl
Bunde - Nederland